Fem för direktsändning…

Är lite nervös inför kvällens direktsända OBS Debatt på Yle Fem där det ska diskuteras moderskap. Jag vet ju vad jag själv tycker och står för mina egna val men jag vill heller inte vara en av dem som grälar och sprätter med hängslen och anser att alla borde göra som jag.

Bäst skulle det ju vara om alla fick frihet och stöd att välja det som passar bäst för just dem. Vill man spendera sina dagar kokandes tygblöjor är det jätteokej för mig och jag önskar att ekologiskalångkoksmorsorna även respekterar att jag väljer att göra andra saker på min fritid.

Håll tummarna och kolla om du hinner, kl.19.55 på Yle Fem!

12 responses

 1. Lite OT, men: ”spendera sina dagar kokandes tygblöjor”? Du menade det säkert inte bokstavligt, men jag vill bara helt fredligt nyansera lite (I come in peace). Hos oss innebär tygblöjor en extra maskin att tvätta (och hänga upp, obviously) var tredje dag.

  Ska bli intressant att höra debatten (kan inte se live, men har den på band)!

  • Du har rätt, det var kanske inte det mest smidiga ordvalet. Men poängen var ju trots allt att vi alla borde bli bättre på att respektera varandras val – oberoende vilka de är. 🙂

 2. Ok, så ni tyckte ganska lika allihop, men jag tyckte ändå att det var ett riktigt bra program! Man behöver inte ha motståndare som härjar för att kunna få fram olika vinklar, analyser och tankar. Tvärtom tycker jag själv att det blir betydligt trevligare att lyssna om folk på riktigt diskuterar istället för tävlar om vem som har rätt. Bra var det!

  (Och jag vill ju inte bryta ner dig genom att objektifiera dig, men jisses vad snygg du är!)

 3. Hej,

  Såg programmet först idag och tänkte bara kommentera att du var jättebra. Gillar din stil och attityd stort. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s