Halvvägs till sjuttio

Sitter här hemma och firar födelsedag i min ensamhet. Eller tja, Uno är ju här förstås men han är än så länge för ung för att köpa ut skumppa. Dessutom sover han. Tänkte gå på jumppa på förmiddagen men hela min kropp protesterade och ORKADE INTE så jag tänkte att om det är en dag då man ska vara lite extra snäll med sig själv så är det väl på födlaren så jag Unski Balunski drog en sväng på lokala köpcentret istället. Inte så mycket glitter och glamour just nu men vi lever och har hälsan.

Halvvägs till sjuttio – woop-woop!

4 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s