Pantertant i fårakläder

Jag vet att jag av de flesta uppfattas som en snäll och medgörlig typ – vilket jag också är – om man inte börjar jävlas med mig. Tyvärr har jag dock under en längre tid systematiskt blivit pissad i linsen men som tur börjar det äntligen vara dags för hämnd.

Trots att jag annars är en fredsälskande duva skulle jag gladeligen kunna sitta och dricka öl och äta chips medan vissa typer sänktes ner i Finska viken iförda betongstövlar.

(Och nej, det är inte Tuomas, haha. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s