Behöver du en Baby björn?

Gick igenom skåpen i helgen och hittade denna klenod som jag helt glömt bort att jag äger. Kanske för att jag använt den typ en gång i höstas. Det är alltså en Baby Björn bärsele som är utmärkt att transportera babysar i. Uno är alldeles för stor för den numera så om du eller någon bekant är intresserad av att köpa den är det fritt fram. Den är i ypperligt skick, knappt använd. Tänker mig sisådär 40 pix.

babybjorn

Har även en massa kläder, halare, dräkter och andra prylar ifall du behöver. Säljer bara grejer i gott skick, inga blekta kakifläckar el.dyl. Skicka exempelvis ett mejl (hannahnorrena@hotmail.com) med vad du behöver och i vilken storlekskategori så ska jag se vad jag har.

4 responses

  1. jag kunde kanske tänka mig att vara intresserad av baby björnen plus annat. skall ta mig en funderare. har en baby i magen som kommer i augusti sisådär. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s