Sudda sudda sudda sudda bort din sura min

Få saker får mig på lika risigt humör som alla surpuppor där ute. Folk som inte kan dra på smilbanden eller ens anta en neutral, vänlig min då man möter dem. Gnällspikar som klagar på allt och är missnöjda med det mesta men som aldrig själva har gjort något fel. Egoister som tränger sig före och vägrar säga ursäkta eller svara på tilltal om man inte känner varandra från förr… Allra helst skulle jag bara vilja ställa dem alla på en lång rad och sedan hoppa dem på tårna en efter en.

4 responses

  1. Ja, kökkö säger jag också. Själv har jag fundera på en såndär ”happy-spray”. En sprayflaska som man kunde ta fram och bara ”tzitt, tzitt” på ansikten av en surpuppa/elak människa och så bara zimzalabim så skulle de igen bli vänliga/varma människor. En sån spray vill jag absolut ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s