Bob + Jillian = Döden

Jag vet att många hånar min tv-smak (Boltsit, Biggest Loser, Real housewives of…Alla Städer) men ibland har jag faktiskt riktigt konkret nytta av dessa program! Som igår då jumppatimmen blev inställd i sista minuten.

Då man en gång tvingat sig till gymmet ids man ju inte gå hem utan att ens ha försökt göra någonting och eftersom jag själv inte är någon personal trainer direkt drog jag mig till minnes övningar som Bob och Jillian brukar pina sina Biggest Loser-deltagare med. Idag kan jag följdaktligen knappt gå. But I love them anyway.

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s