Hjälpreda sökes!

Jag brukar vanligtvis vara någolunda organiserad då det kommer till praktiska ting men nuförtiden känns det som att jag drunknar i alla dessa högar med tidningar, viktiga papper, räkningar, you name it. Har försökt skaffa mappar och mappa in och visst hjälper det – i tre veckor. Sedan är det samma sak igen.

Just nu irriterar jag mig mest på min tendens att alltid skriva ner viktig information på baksidan av kuvert, kvitton, dagstidingarnas marginaler – för jag HITTAR JU DEM ALDRIG IGEN!

Hur svårt kan det vara att exempelvis ha en anteckningsbok som vanligt fiffigt folk?

4 responses

  1. Vi har hekt samma! En massa högar här o där o viktiga skriftet på lappar som tappas bort. Har en ”viktiga papper” ställning men hur min man än försöker ha ordning på den så är det tydligen jag som alltid råddar den. Det finns bara en lösning somninte är almanakka eller mapp utan en personlig assistent!! Kanske en ny reality serie åt dig? ”Hannah’s new assistant?” 😉

  2. Jag gav upp det här med kalender eftersom jag ständigt GLÖMMER ATT KOLLA I DEN. Visst, bra att skriva upp viktiga möten och tandläkarbesök och sånt om man sen aldrig hiffar att se om det var nåt man skulle komma ihåg att göra eller nånstans man borde vara. Möjligtvis har min hjärna blivit modern. Alltså förslappad. För nu förmår jag inte minnas nånting utan telefonens påminnelsefunktion. (Men jag tänker att allt är relativt bra så länge jag inte behöver ha telefonen att pipa så jag ska komma ihåg att gå på toa.)

    • Som tur har naturen en tendens att påminna en om de mest livsviktiga funktionerna. Men det skulle ju inte skada om om kroppens ens varannan dag skulle kunna glömma bort att det vill ha öl och chips. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s