Skåpmat

Håller på med Operation Skåp- och Frystömning. Ni vet ju hur mycket man har bunkrat upp med till om ifall som man sen ändå aldrig använder. Men nu ska rubbet ätas upp.

Och gissa vad? Har inte köpt annat än typ mjölk på över en vecka. Och det finns massor kvar ännu. Känns tillfredsställande på något vis då man får utmana den kulinariska kreativiteten och luska ut vad man kan kombinera med vad.

3 responses

  1. Det där låter ju roligt (och förmånligt)! Min frys innehåller bara ett paket malet kött, hernemaissipaprika, kebab à la KG, öppnad liter vaniljglass osv. Allt är täckt av tusen kilo is så det blir inget kulinariskt av det. Det får bli gastronomi på ekorosk eller vart det nu hamnar. Även själva frysen är igenfrusen. Hur ska man gå till väga för att smälta allt det där? Nu vill jag ju inte stå där o titta på hela dagen. Vill heller inte förstöra parketten med nya larsmosjön i mitt kök. Hårfönen har testats något år, verkar snabbast men finns det några andra tips?

    • Ta ut allt ur frysen (du kommer lätt undan om du inte ska spara nåt för då slipper du vänta på rejäla minusgrader). Upp med dörren till frysen och så lägger du tidningar vid frysdörren så allt kan droppa dit. Vill du vara på säkra sidan lägger du även en handduk under tidningarna. Tar en halv dag och vips är frysen ready to go!

  2. Pingback: Långlördag | Bittes blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s