Jag och Jamie Oliver

Idag har det hänt något helt sjukt. Jag har lagat en VEGETARISK middag – som till min stora förvåning faktiskt var riktigt god!

Ni som känner mig vet att jag är en köttälskare av stora mått men dagens 30 minute meal by Jamie Oliver var faktiskt inte alls så pjåkig, trots att jag inte ens hade hemma alla ingredienser. Gillar den mannen för han brukar förespråka att man inte ska ta det här matlagning så himla allvarligt så idag litade jag på mitt någolunda minne och tog resten på fiilis.

20130225-201725.jpg

Men vackert är det ju inte.

9 responses

  1. Var hittar man receptet? Jag försöker samla på goda vegetariska recept, men de är lite svåra att hitta då det flesta ju är gjort på kött..

  2. Måste passa på och rekommendera den nyligen införskaffade ”Din matkasse – Recept, inköpslistor, middagsmys” av Emma Hamberg och Anette Rosvall. Många kivoga recept, egentligen är den uppbyggd enligt veckomenyer för olika årstider, och dessutom med färdiga inköpslistor per veckomeny men man kan ju plocka lite hur man vill =) Nu under våren (hrm…)är det mycket kyckling, och t.ex. indiska lammfärsbiffar med ingefäramorötter, kokoslax med chili, eller mandelpotatissoppa

  3. Ser nog väldigt gott ut, och verkar ännu godare ( och nyttigare) efter din receptbeskrivning. Ska definitivt testas! 🙂

    • Jep, säkerligen. Men inget börjar ju smaka direkt sämre av parmesan så jag tror nog ändå att jag ska satsa på det nästa gång. Då mättar det ju lite längre också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s