From Mario with love

Har gått som på nålar idag ty jag gick och spontanbokade en hotellvistelse som sedan visade sig vara non refundable då jag några timmar senare ångrade mig. Nå, efter en rejäl snyftare till Mario på hotellet lovade han avboka och returnera mina pengar.

Tror jag aldrig varit så glad för att…tja, egentligen inte få något alls. Plusminusnoll kan vara a beautiful thing ibland. Lite god vilja och förståelse från en främling på andra sidan jordklotet lägger sig som varmt lurv kring ens cyniska hjärta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s