Kaksplus-preview

Gav för ett tag sedan en intervju till tidningen Kaksplus (kommer ut 28.2) men skribenten Matilda Katajamäki har redan nu gett en liten preview i sin blogg.

Läs den HÄR!

9 responses

  1. Pingback: Have mercy | A penny for my thoughts

  2. Jag e så glad att du e min blogg-kaveri!! Just såna här åsikter måste man få höra ibland. ”Riittävän hyvä vanhemmuus”. Känner för många ”ylisuorittajan” att jag behöver läsa och höra att någon annan också ibland tar det lite ”liftaten” (ett uttryck jag hittat på när jag va liten :)) i livet. Skuldkänslan är så jävlig och ibland behöver man bara läsa sånt här och så hittar man tillbaka till sitt ”riktiga jag” oh vågar stå för sina egna åsikter igen 100%.

    Man borde ordna en ”mammaöl träffis” (man kan ju dricka vad man vill) så kunde man träffas o vara fria tillsammans en stund? Ibland är det så svårt att hitta en bra tid med sina kaveris då alla alltid har ”något” o sen e ungar sjuka, gubben på resa o andra ”ursäkter” så det blir aldrig av. Har själv dessutom nu börjar säga att ”jag har inte behov…” av att göra det ena och det andra, vilket ju är helt bullshit. Klart jag skulle ha behov av att fara lite ut, dricka öl, chilla etc. Skall nog sluta med det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s