Har nån några ursäkter att bjussa på?

Eftersom jag hade en så jobbig graviditet har inte varit på gymmet på typ ett år. Hade medlemskapet på is ett tag men då det aldrig blev av att gå dit efteråt heller ringde jag idag för att säga upp kontraktet.

Men sedan slog det mig att jag ju aldrig kommer att bli vältränad om jag aldrig tränar! Så…nu antar jag att jag måste börja släpa mig dit igen. Har inga ambitioner att bli någon superfit megajumppare men det skulle vara kiva att i sommar kunna ha på mig ett linne utan att folk frågar vilken månad jag är i.

4 responses

  1. Babysteps bara så blir det bra 🙂 Börja med någon lugn timme en gång i veckan och så ökar du vart efter. Om du går på ett sånt där fancy gym med grymt utbud kan du ju t.ex. ta det som veckans utmaning att testa ett nytt gruppträningspass varje vecka. Och sen såklart skriva en huisig utvärdering här på bloggen om hur det gick och vad du tyckte om det 😉

    • Tack! Nu känns det redan mycket bättre. Jag har ju en tendens att tro att bara för att jag gör något så måste jag genast vara världsbäst på det men ska ta det lungt. Även Jillian Michaels var en rultig en i början. 😉

  2. Det enda som funkar är att hitta en gympaform där man själv är tillräckligt bra för att leda en grupp och sedan sätta i gång som ledare. Hade det inte varit för att jag i egenskap av ledare liksom förväntades infinna mig en gång i veckan hade jag aldrig orkat ta mig till dansen – trots att jag älskar det. 🙂

    • Bra plan! Tyvärrr jag för fysiskt begränsad för att göra detta. Om inte nån förstås skulle vilja betala mig för att ligga i soffan och berätta vad som hänt i Boltsit den senaste veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s