Blondiner, ohoj!

Ser ut som om jag har en kyckling på huvudet men skulle inte vilja pina barret med färgning. Har ni blondiner där ute några bra silver-produkter på lager? Måste vara effektivt stuff för den här fledan.

20 responses

  1. Hördu, jag har ett bra tips för dig. Klipp riktigt kort hår! Joooo, joooo, mesa inte nu! Det skulle vara så hot med kort pottafrisyr. Jag klipper sen genast efter dig också.

  2. Silver mist av Four rasons är bra tycker jag. Det är ett ”återuppbyggande silverspray” Kan sprayas både i vått och torrt hår. Är billigt också, typ 8€…

  3. Jag var också länge missnöjd med färgen då jag kom hem från frissan, men har nu bytt frissa 🙂 Och använt KC professionals silver colormask. Funkar jätte bra, ifall man vill ha kall blond ton, utan att vara varken vit eller gul i håret 🙂

  4. Jag har inte testat KC silver p.g.a. brunette men har diggat den bruna färgen massor, tycker det är effektivt och inte ens sååå dyrt. 15 ege tror jag.

  5. Bejakade min inre blondin med att svara på det här trots den hårfärgsdiskriminerande uppmaningen. Våga stå på sig eller hur det var 😀

  6. Kan inte för mitt liv komma ihåg märket, men shampot och balsamet heter något som kombinerar i alla fall orden ”Nordic” och ”Frost”. Köpte det på Stokis, bad efter den bästa silverkombon. Silverfärgade tuber, det effektivaste silvershampot och -balsamet jag ägt. Annan helt OK och billigare är Klippotekets silvershampo och -balsam.

  7. BUUU, min komentar tycks ha försvunnit någonstans ut i internetuniversum. Anyway: köpte på Stokis (bad efter deras bästa silverkombo) något jag inte minns märket på, men som kombinerar orden ”nordic” och ”frost” i shampo+balsamets namn, sjukt bra. Silverfägade burkar, be efter hjälp på Stockmanns om de ännu har det. Annan helt OK och billigare: Klippotekets.

  8. OOOKEJ, morjens, visst hade min kommentar hittat fram. Nu får du TRE istället, för så snäll är jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s