Hej på er, nu är jag tillbaka!

Och jag måste ju erkänna direkt att jag nu förstår varför folk är så till sig över Thailand. Vackert och härligt på alla sätt och vis. Enda minuset var då snorklingsinstruktörinnan klappade mig på magen och frågade när babyn kommer.

20130212-195637.jpg

10 responses

  1. Hahaa! Jag var också med om det. ”How many months?!” frågade varenda tant. Nå, jag var ju faktiskt gravid men jag tycker inte att det syntes så mycket att man fick fråga 😛

  2. Välkommen hem till hemska vintern. Var själv i Thailand i december och längtade tillbaka genast jag satte foten på finsk vintermark.
    Men det är ju säkert skönt att komma hem till sina kära barn i alla fall :). Vi var hela familjen, så vi skulle bra ha kunnat stanna kvar.
    Vad tyckte du om Khao Lak så där överlag? Det är så länge sen jag var dit så det har säkert ändrat. Måste bara fråga om ni var till Similan?

    • Khao lak var jättefint! Just lagom lungt och relativt orört åtminstone där vi bodde en kvart norr om centrum. Vi var även på snorklingsutflykt till Similan, såååå himla fint! Ska nog åka tillbaka igen då tillfälle ges.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s