Thailand-SOS

Ikväll lyfter planet till Thailand och själv sitter jag fortfarande i pyjamas och stirrar, oförmögen att få nerpackad en endaste pinal. Då man har ett berg med saker som ska göras är det ju bara SÅ HIMLA SVÅRT att ta tag i ens en enda. Som att rengöra micron från gårdagens matexplosion, röja bort den värsta skiten i huset eller ens gå igenom kylskåpet så jag inte matförgiftar min barnaskötande mamma.

Eftersom jag inte varit i Thailand tidigare har jag ingen aning vad jag ska ta med. Har således hittills bara bunkrat upp med simppare, böcker, mensskydd (hoppas inte, hoppas inte…) och chilinötter. Klarar man sig på det kanske?

6 responses

  1. Mjölksyrebakterier! I Indien gällde en sån regel (för oss européer) att vi inte fick äta nåt som inte var ordentligt upphettat. Helst inget glass heller. Noja, får man pipi mage så så får man, du ska ha en skön resa. Aivot narikkaan! Kram 🙂

  2. Jag älskar dig Hannah för att du är så mänskilig och vågar öppet berätta om det. Att läsa den här bloggen gör mig alltid glad eftersom jag kan så känna igen mig!
    I Thailand finns det att köpa allt som behövs så stressa inte om packandet. Se till att vara i på flygplatsen i tid bara. Ha en underbar resa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s