Ska man säga sanningen?

Sitter och korrekturläser igenom artikeln till Kaksplus för att kolla att tonen blir rätt. Det är ju inte sådär bara att hoppa ner i pirayastimmet som består av mödrar och hoppas att man helskinnad kan plaska omkring hur som helst.

Men å andra sidan är det ju ingen vits att försköna sanningen heller. Jag vill ju att mina medsystrar ska känna igen sig och inte behöva stressa för min skull iallafall. I bästa fall kanske någon liten hetsare därute vågar släppa taget och ta det lite lugnare och skippa de ekologiska långkoken och hiva in lite Ikea-köttbullar i micron istället medans barnet hypnotiseras av TV:n och man själv surfar på nätet. So f***ing what.

21 responses

  1. Jätte fint att någon för en gångs skull vågar tala öppet och ärligt, och du har nog rätt i att det på riktigt kan hjälpa en och annan vilsen mamma. Go Hannah!!

  2. tell, tell, tell! 🙂 det hjälper säkert nån. men (eftersom jag ju blivit bankad med bibeln i huvu once too much) måste jag ju vara den surpuppa som säger att joo, visst kommer nån att oja och voja sig. men det fina i kråksången är att då känner de sig äntligen tillfreds, en liten pikustund, harvinaista herkkua. bara för det får du en extra guldstjärna. och innerst inne vet de att du har rätt.

  3. Nämen herreguuud, Ikeabullar i micron *ojavoja*? Jag är ändå så präktig att jag faktiskt slänger in dem i ugnen (medan ungen glor på Rorri Racerbil och jag slösurfar);)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s