Mitt hårda liv

Då man är mammaledig blir man ju lätt försoffad och asocial. Eller åtminstone jag är nästan folkskygg numera och om jag ens har en tid att passa under dagen blir jag helt stressad. Idag har jag nästan fått burn out då jag:

a) Skulle till hälsocentralen och vaccinera mig. (Okej, att väcka, mata, klä på och transportera två barn genom snöstormen till dagis, köa på HVC och sen baxa oss hem tillbaka genom snömospotatislandet är en bedrift i sig.)
b) Göra en intervju + fotografering för Kaksplus. (Gick helt bra, om man bortser från att jag brände frysbullarna från Ikea. Kunde ju naturligtvis inte bjuda på hembakt då artikeln handlar om att våga ta det lungt då man är hemma. Och brända bullar är ju bara hemtrevligt liksom.)
c) Ta mig in till stan genom samma snöstorm för att träffa Pia. (Men det är bara kiva, jag menar, mexikanskt och öl i utmärkt sällskap, what´s not to like?)

Imorgon ska jag således (förutom den vanliga morgonkaosrundan) bara vila och kolla på digiboxen. Man ska ju inte ta i så man spricker liksom. Och jag måste ju vara utvilad då jag åker till THAILAND PÅ SÖNDAG!!!

29.1

8 responses

    • Jag veeeet, helt ljuvligt! Vi ska till Khao lak. Har inte varit i Thailand tidigare men hotellet är superfint o stranden är tjusig. Ska bara sitta och stirra och läsa och lyssna på vågorna o hoppas att det inte kommer en tsunami.

  1. Thailand? Oh my! Nu är man nog lite avis, men som tyr kan man ändå känna lycka för den (duuuuuuuu) som åker iväg 🙂 Njuuuut, ha det super bra och kom ihåg solkrämen!

    • Ja verkligen! Solen där är säkert helt superstark. Speciellt för den finska gråröda januarihuden… Måste brun utan sola mig lite före så känner man sig säkert lite fräschare.

  2. Hannah, hoppas ni får det jättebra! Det är du verkligen värd på alla sätt och vis (det är vi egentligen alltid, men du är det lite extra just nu tycker jag 🙂 ) Vilken fin bild förresten, vilken skönhet! Puss & kram! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s