Hej igen min fina vita vän

Har ääääntligen fått min telefon i bruk igen efter endast 15 dagars väntetid p.g.a. operatörbytesstrul. Under tiden min egen telefon strejkade fick jag låna abbonemangsförsäljarens gamla Nokia (var lite sur vid det laget så han var så illa tvungen) och visst är det precis som han sa, man lär sig uppskatta alla fina funktioner som numera är självklarheter på de flesta telefoner efter att ha kämpat med ett sånt här tröskverk i två veckor.

telefon

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s