I väntan på domen…

Sitter som på nålar och väntar på besked i en fråga som kommer att påverka hur resten av mitt liv ser ut. Mitt öde avgörs alltså som bäst i ett möte som jag själv av personliga skäl inte fixar att delta i. Önskar att jag fick skrika ut denna orättvisa över hela nätet men tills vidare är jag sworn to secrecy. Ska berätta vad det handlar om så fort det klarnar. Tills vidare hoppas jag ni håller tummarna för mig.

(En kompis sa att nu skulle det behövas typ ett riktigt flottigt wienerbröd eller annat trösterikt. Tyvärr har jag inga sådana… Månne det går med wien ischtället?)

EDIT: Inget klart ännu idag. Fortsättning följer…

10 responses

  1. Fy, det låter tungt. Jag kan bara hoppas att domen, beskedet är så bra som möjligt. I väntan på det – vin fungerar bättre än wienerbröd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s