Post-photoshoot

Dagens fotoshoot gick…tja, sådär. Uno ”jag-är-vanligtvis-Mr-Zen” tyckte att det här med omslagsfotografering är bara skit och strejkade men Elaisa tryckte på bra. Hade lyckligtvis samma sminkös/hårstylist som på Anna-omslaget vilket ju underlättade en hel del, slapp förklara hur jag vill ha det och hon gjorde ett bra jobb.

Avrundade med middag på Café Talo och nu är det Boltsit på digiboxen som gäller.

hannah-jan

(Kan bjuda på en bild på mig själv nu ikväll då jag för en gångs skull inte ser helt deppig/glåmig/död ut. Men tro mig, det är back to normal då sminket åkt ner i lavoaren. Jeiiii.)

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s