Om att våga säga nej

Ser just en på intervju med Mona Sahlin på Yle5 där hon bl.a. berättade hur hon och hennes vänner slöt en pakt att en gång i veckan titta sig själv i spegeln och fråga sig själv ”Är det värt det? Har du kul?” – och bara fortsätta med det man höll på med om man ärligt kunde svara ”ja”.

Men no pressure, även Mona sa att många gånger mumlade hon ”ja” bara för enkelhetens skull.

2 responses

  1. Haha, jag tänkte först när jag snabbt läste början att det talades om livet. Att de varje vecka skulle se sig i spegeln och fundera om det är ett kul liv de lever och ett liv värt att leva. Jag är lite långsam. Och kanske även lite självmordsbenägen. Nå nej nå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s