Det här med blogg…

…det känns som att det börjar vara lite last season?

boring-marketing-content

Eller åtminstone jag själv vet inte riktigt vad jag ska säga numera. Börjar gäspa bara jag ens tänker på mitt liv. Men kanske det går över och jag återkommer med ny goooo läppä någon dag! Tills dess läser jag gärna era andras texter. Puss & kram, var snälla med varandra och tro på er själva.

18 responses

   • NÄ jag funderar på samma sak…De e så kaotiskt i mitt liv att har liksom orka att klara mig just o just genom vardagen saatika sitten blogga om den. Det blir bara same same but different.Kanske man ska satsa på kvaliteten o int kvantiteten då bara. Kiva e det ju skriva men sen om man måst förgylla alla inlägg bara för att sanningen e så deppig, kaotisk och SANN så orkar jag inte. Har liksom inte hittat min genre ännu…Sku kunna köra med en sika kommersiell blogg där jag bara testar o gör reklam för att fina produkter o får KLIK pengar för alla reklamer. Give it to me!! Int veeet ja…Vem läser ens min blogg??

   • Tja, svårt att säga. Själv gillar jag mest att läsa de ärliga och lite småskitiga bloggarna. Orkar inte alls med de där ”oj, kolla vilket fint schampo, bara tusen euro flaskan!”-bloggarna.

 1. Men du har just den bästa bloggen!! Just för att du är så ärlig och säger just som det är och inga tusen euros shampon. Pliiiis sluta inte!!! Eller ta en paus eller nåt. Eller kom på öl nästa vecka?

 2. Int skall du väl sluta blogga? Det skulle nog vara så synd. Fast jag vet nog vad du menar, ibland är det så leidot med bloggar så jag skulle kunna spyyy. Men sen går det om och jag kan inte leva utan bloggar,

 3. Jag gillar din blogg jättemkt Hanna. Dock kommenterar jag väldigt sällan eftersom jag surfar genom telefonen och det är så himla bökigt. Ibland får jag dåligt samvete å tänker på hur jobbigt det måste va att skriva när ingen kommenterar. well well, jag har gillat din rättframma och ärliga blogg mer än nån annan och den har gett mig tröst många gånger när livet känns piss.kram på dig!

 4. Jag kan istället rekommendera den prisbelönta OCH prisvärda humorblogger Tommix.nu.
  Tommix.nu kan erbjuda humor för alla, allt ifrån du nyfrälsta österbottning till den mest depraverade Sibbo-nekrofil. Hos Tommix.nu finns någonting för alla, vad sägs tex. om en utvecklingsstörd häst! http://tommix.nu/2013/01/retardhast/

 5. Det känns säkert tröttsamt, men här kommer ännu en kärleksförklaring:

  Din blogg. Älskar den.

  Och jag önskar att jag vore en sån människa som ba’ ”nämen om du inte käääänner för att skriva ska du ju inte göra det och det ska vara lustfyllt och du ska inte känna någon press” men nä. Sluta inte skriva. Tänk på oss junkies. 🙂

 6. Häj! Jo balansen! Hur svårt är det inte att vara intressant hela tiden. Hur än man försöker så är det kul med att höra något om hur/vad man skriver om. Älskar känslan då man känner sig JAHA! SÅ HÄR GÅR NI OCH LÄSER GRATIS UTAN ATT KUNNA ENS SÄGA ETT ORD. Love it. Så hårligt psyko!

  Jag tycker om din blogg! Oväntade händelser, jippii, alltså dom bästa av dom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s