Fit for Thailand

Usch, det slog mig just att det är mindre än en månad tills jag sitter på ett plan på väg till Thailand. Givetvis inget usch i själva resan i sig men då jag tittar neråt känns det där med bikini inte sådär superlockande.

Min plan är således:

A) att gå en runda med vagnen varje morgon efter dagislämning och hoppas på att min inre Brittan-då-hon-var-17-kropp vaknar till liv (föga sannolikt)

…eller…

B) Hoppas att mina medsolare är så pass berusade att de bara tror de ser dubbelt.

10 responses

 1. Vet du, här ser man nog alla sorters kroppar – och dom går alla med minimal bikini – take it easy. Klart man stirrar lite på dom snygga kropparna och snygga rumporna – men det finns av alla slag och åldrar kan jag lova dig :).

  • Och den som vill stirra för stirra bäst den vill, vare sig det är av beundran eller fasa. Själv tänker jag sitta och dricka en öl och stirra på horisonten och njuta av lite vanlig jävla lugn och ro. 🙂

 2. Jag stod för ett par dagar sen och betraktade mig själv i bikini och grät en skvätt. Hur jag ska lyckas övertyga mina barn om att alla kroppar är lika vackra är ett mysterium. Egypten på lö.

  • hihi, jag hade heeelt samma innan vi for! Underligt nog är semesterorter lite som gym omklädningsrum – efter att ha sett hur olika alla normala kroppar är, känner man sig mer okej 🙂

   • Ja, jag antar det. Nu då jag tänker närmare på saken var det likadant i Turkiet i höstas. Och då kom jag på mig själv med att beundra kvinnor som var större än jag själv o tyckte de såg läckra ut…så varför är man så kritisk mot sig själv?

 3. Hade samma problem här i början på vintern då resan stundade. Såg för hemsk ut i bikini, men när vi väl var framme gick det hur bra som helst, för det fanns andra som var ännu tjockare och dom så också helt okej ut i bikini :). Man är nog för kritisk mot sig själv. Och så ser det ju mycket värre ut när man är blek och varenda ärr och blåmärke lyser som neon i mörkret. När man blivit sådär lagom solbränd efter första dagen på beachen är det direkt mycket bättre!

 4. Haha, är såå nöjd att jag är gravid i vecka 18 när vi om några veckor sticker till Dubai! Tänker liksom puta extra med magen så all säkert förstår att där i magen faktiskt är annat än 2 ton julmat (vilket där ju förstås också är…) 😉 Men jo, lite svårt det här med självkritik, predikar åt barnen att alla är vi fina precis som vi är, men tycks ha lite svårt att applicera det på mig själv. Elämä on! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s