God julaftonsmorgon

Inleder den här julen med att ta ut rejält förskott från sömnskuldskontot och vaka över förkyld baby. Sen då man hyschat och vyssat och fixat och trixat så stackaren kan sova är man själv så vaken att man ligger och stirrar ut i mörkret och grubblar över allt världens elände.

Men GOD JUL på er alla där ute. Kyl se siitä.

4 responses

  1. Jo, förr eller senare är de friska igen och sover kanske en natt, innan syskonet blir sjukt i sin tur 😉 Här har vi någon ryslig hostsjuka på g. Patienten tycks sova, men resten av huset ligger och lyssnar på hostandet. Men snart är de tonåringar och man ligger vaken och väntar tills de kommer hem 🙂 God jul på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s