Ibland får man till det

Jag är ganska lat av min natur men då jag får ett ryck så är det ett med stort R. Under två dagar har jag nu äntligen fått upprett två problemområden i huset, ni vet de där där all möjlig odefinierbar skit samlar sig för att man inte vet var man ska placera den. Men nu är 2/3 uppredda. Dessutom har jag lagat babymat. Wau.

Nu återstår bara röjning av köket och sedan blir det bärs framför Enbuske & Linnanahde Crew på SubTV. Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s