Alla ska få sig

Är inne i en period av ”alla ska få sig”, ett tillstånd som min käre vän Anne Hietanen har myntat. Det brukar infinna sig då man har en längre pågående _____tutus och tar sig uttryck i den ena utdelade kängan efter den andra.

Har senast för en stund sen gått verbal bärsärkagång på en ytterst otrevlig person och eftersom jag känner att det finns plenty more where that came from så gör ni klokast i att akta er ifall ni ser mig.

7 responses

  1. Jag började dagen genom att vara barnslig och irriterande. Skammen! När man själv insett inom 5 minuter hurdan idiot man är kan man ju ta sig i kragen. Men jo, känslan BRING IT ON, den är en fin känsla. Man kan ge käftsmällar åt höger och vänster. Att ha besökt några BodyCombat-timmar gör känslan ännu bättre eftersom att man har The Moves. Jo. HejaHeja, saatana.

    • Ja, det kan vara mindre lyckat om man själv bara överreagerat på nåt som kanske inte var hela världen men just den här personen jag härjade åt…har fantiserat om det i månader och idag så fick jag mn chans. Raorrr bitch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s