Tack Jeppis!

TACK alla ni som var i Runebergssalen igår kväll! Helt magisk afton med fullsatt hus och en helt otrolig värme, gemenskap och energi. Bara i Jeppis finns just det där lilla extra. Ni är tammefan guld!

Lady Gagas ”Bad romance” fick ju nästan taket att lyfta men mest frågade folk efteråt ”vad den där finska låten var för någo?” vilket gladde mig jättemycket, roligt att just den berörde en svenskspråkig publik så pass mycket. Så på folkets begäran, här har ni den. (Ta fram näsduken innan du klickar på play.)

Nu är jag tillbaka i Vasa och ska sitta och smälta det hela. Är glad och tacksam att det gick så bra. Woop-woop.

4 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s