Godmorning Jeppis!

Befinner mig denna helg i Jakobstad där jag ska delta i min gamla vapendragare Ia Rönngårds konsert ikväll. Trots att jag ju faktiskt är utbildad på området och har stått på scen hundratals gånger känns det ändå lite nervöst nu, det var ju trots allt flera år sedan senast.

Nåväl, men att få sova till 09 utan att väckas en enda gång är värt även eventuell offentlig förnedring. Men jag tror ju att det kommer att gå bra. Håll tummarna.

6 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s