Desperata tider kräver desperata åtgärder

Ska och visa upp mig på en konsert i Jeppis på lördag och eftersom min kropp inte riktigt vill klämmas ner i något plagg överhuvudtaget (nej, har inte gjort plankan) tog jag idag till drastiska åtgärder a´la Bridget Jones:

Om du är i Jeppis-trakten på lördag vid sju-snåret ska du absolut komma och kolla in konserten som involverar sisådär 90 körsångare, band, solister och dansare. Om inte annat kan du föreställa dig hur jag ser ut under med mina mommobyxor.

5 responses

    • Spanx lär ju ska vara Guds gåva till den förlorade kroppen men eftersom jag för tillfället befinner mig i Vasa fick jag nöja mig med Kappahls version. Inte så pjåkigt alls, tippar dessutom att det kanske är bra att inte ha den absolut mest spönda varianten om man ska kunna aktivera andningsmuskulaturen ens någolunda. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s