Kvällens viktiga info

Har köpt nya kuddar, täcken, lakan, rubbet till sovrummet och tänkte satsa på den där lyxiga hotellkänslan, ni vet med lite tjocka, småtunga prassliga täcken. Nå, i verkligheten så är de så högljudda att man inte kan vända sig i sängen utan att grannarna vaknar. Om man vill höra vad någon av ens sängkumpaner säger gäller det att ligga vääääldigt stilla och absolut inte andas. (Vilket ju iofs kan come in quite handy ibland.)

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s