Under my ambö-faking-rella-ella-ella…

Tuomas är ute och jetsettar mellan Paris och Berlin tillsammans med Rihanna i helgen så jag står för marktjänsten i heta, sexiga Esbo. För att jag och mina älskade små barn inte skulle riva skallarna av varandra packade jag in gaphalsarna i bilen och tog en tripp till Ikea, ett mycket gott val en lördag kl.14.

Efter att vi på något jävla vänster knagglat oss fram till läggdags insåg jag att vi inga sängar hade och kronade således dagen med att montera och bädda sängarna medan bägge stod/låg bredvid och skrek. Gör om det Rihanna om du kan.

Kl.19.17:

Kl.20.31:

6 responses

    • Är faktiskt lite imponerad av mig själv nu. Du vet lite som då man hört om föräldrar som kunnat lyfta bilar då deras småtting legat i kläm under hjulet. Roarrr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s