Lördagens radiotips

Mogorron solrosor! Hade helt glömt att jag imorse talade om min förlossningsdepression och hur det går med bebbe nr.2 i Familjeliv på Radio Vega. Inte kanske direkt det mest skojsiga ämnet så här på en lördag förmiddag men om du känner igen dig eller har någon i din bekantskapskrets som verkar vara i samma situation kanske det kan vara värt en timme av din tid. Dessutom har jag fått välja två låtar av de två bästa sångarna i världen.

Här kan du lyssna.

6 responses

  1. Du är nog klok och modig du! Det känns bra att höra på någon med så liknande känslor och tankar som man själv haft och har. Vi har dessutom just fått vårt andra barn så jag känner verkligen igen mig och hoppas att det skall gå lika bra som för er den här gången.

    • Grattis till tvåan! Jag håller tummarna för att du ska få det lättare den här gången. Kom ihåg att skippa hela Fröken Duktig-rejset och satsa på dig själv och bebben. Resten av världen får sköta sig själv.

  2. Ska definitivt lyssna på podcasten så fort som möjligt! Märker att det är ett ämne jag grubblar på mer och mer ju närmare förlossningen kommer… Kaffe (eller öl?) snart?

  3. Lyssnade i bilen på väg till flygplatsen för att hämta hem min styrman. Du var super! Starkt och modigt berättat.

    • Tack! Roligt att höra. Det var så pass out there att jag själv nästan blev lite generad själv då jag lyssnade på det imorse men tja….life is life. Ut med skiten bara. Nobody likes a showoff anyway så vi borde alla relaxa lite mer och våga visa vad vi egentligen tycker och känner i våra mörka små hjärtan. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s