Då solen skiner in i rishögen

Sitter och dricker kaffe och tuggar mig igenom ett paket Nippon som Tuomas plockade upp på Lidl igår. Hur barndomen är inte dessa små gullungar? Rischoklad – en bortglömd klassiker.

Solen skiner, bebben sover och snart kommer städerskan och röjer upp i kaoset. Livet ha sina goda stunder.

5 responses

 1. Då när jag gick i gymnasiet, ja typ 10 år sedan eller mer t.o.m., så var trenden att äta ris choko för de vat liksom hälsosammare än vanlig choko. Mer ris, mindre choko you see. Och då åt man ju också batnmatsburkar, de där sötare varianterna alltså. Så vi var föreångare till kissie på den fronten haha.
  Nä men ris choko är för mej ännu hälsosamt godis. Så smäll i dej du bara.

 2. Hej,
  har inte med det här inlägget att göra fast rischoklad är ju alltid gott;) Men jag hörde dig på radio när du prata om förlossningsdepression och när du sa om man vill ha pojkar eller flickor. Vi skratta båda till för min karl ville inte ha flickor för de pissar bara ner sej och är så känsliga. Vår flicka var en sängvätare tills hon var ca 7 år. 😉 Där fick han så han teg.

  • Haha, fantastiskt. 😉 Nämen alltså, jag litar på att alla fattar att könet på riktigt inte har någon skillnad. Ville bara föra fram hur liten man kan vara som människa ibland.

   • Du var jätteduktig och visst är man ganska liten när man plötsligt har en annan människa på sitt ansvar. Det är liksom svart/vitt. Inga toner av grått.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s