TACK!

Tack för alla ärliga, härliga kommentarer till inlägget nedan. Känns hundra gånger bättre att höra att jag inte är den enda som bränner propparna ibland. Jag tror så hårt på kraften i tanken om att ”tillsammans är vi mindre ensamma” så tack för er uppriktighet.

Nu ska jag gaska upp mig med ett besök till min väninnas nya lägenhet. Hon fick nycklarna idag så nu ska vi dit och tända renande ljus, dricka lite bubbel o planera remonten, tre av mina absoluta favoritsysselsättningar.

20121115-170802.jpg

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s