Oj, jag är så syyyyk

Elaisa är en väloljad opportunist redan nu så jag misstänker att hon kommer att bli en utmärkt jobbsluibare då hon blir stor. Igår fejkade hon en så trovärdig öroninflamation att Tuomas hamnade ta henne till doktorn men då de väl kom dit så var det inget fel på flickan. Glatt tog hon dock emot den utlovade ”omduärsnällhosdoktorn-glassen” sen då de slutligen kom hem.

Det lär således inte bli några problem att dra den klassiska ”oj, vilken huvudvärk jag har, jag måste nog gå hem och vila (läs: sminka & dricka skumppa) nu så jag orkar till julfesten sen på kvällen”-harangen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s