Ibland har t.o.m. jag flyt

Var igår som snyltgäst på en kompis vip-inbjudan till en nyöppnad klädbutik och VANN PÅ LOTTERIET!!! Jag vinner aldrig nånting! Men nu fick jag både en sminkväska och en handväska. (Handväskan var det min kompis som vann men som tur gillade hon inte den själv.) Hurra!

20121109-144707.jpg

(Och förlåt för det här inlägget. Åtminstone brukar jag själv inte bli glad alls då att någon annan får gratisprylar. Men samtidigt tror jag att om ni visste allt trist som mitt hjärta rymmer skulle ni unna mig dessa.)

6 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s