Barnafödasresa

Enligt mig är man värd minst en lyxsemester per barn man producerar, bär och föder till världen. Efter Elaisa var jag och en väninna till New York och idag har jag bokat resultatet av Uno.

Det verkar som att aaaaalla varit till Thailand hundra gånger men eftersom jag själv inte varit det är det nu dags. Aj jestas. En hel vecka av lite vanlig jävla lugn och ro.

20121107-153253.jpg

Because I’m worth it.

17 responses

    • Kantary beach villas and suites i Khao Lak. Får se då vad det är för ett ställe, om barnen går bärsärkagång all over the place eller om man får vara ifred. Det är iallafall nytt o fräscht och rummen är gälit stora. Och så är det vid havet. Tänkte liksom att om man nu en gång far dit ids man inte sitta inne i buschen och kyttä. 🙂

  1. Härligt!! Har hört att Khao Lak är jätte vackert och lång-grunt (hur skriv det ordet egentliget?!) för barnfamiljer. Vi har ca 1mån väntan kvar på Phuket 🙂

    • Tja, jag ska ju åka tillsammans med en väninna så får se hur barnvänligheten passar på oss. Men å andra sidan är ju mommon som gillar långgrunt och inte alltför sent dunkadunka så det torde bli bra. Och du din lyckans ost! Vi får vänta ända till februari!

  2. Jippii! Det blir nästan, eller inte alls lika som min honeymoon! Jag for ju ensam på resa då min äkta man tyckte att han inte kunde ta några dagar ledigt från jobbet. Jo men nu är vi skillda. Det är BRA!

  3. Inspirerad av dig far jag och min kompis i maj till Kroatien. ”Bara” 3 nätter men ändå skönt att komma bort! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s