Saturday night, woop-wooooop…

Planen var att idka lite Family Quality Time och äta lördagsmiddagen på restaurang. Lättare sagt än gjort dock att a) hitta ett ställe dit man täcks gå med det här schacket och b) hålla alla vakna tills man är framme.

4 responses

  1. Jag satt just igår och Googlade lite samma sak (var finns det bästa lekhörnan :)) då vi skulle ut och äta med hela min familj. Min bror har också två barn som jag. Enligt min enkät rekommenderades mest Casa Mare på Drumsö (som är jättebra – rekommenderar!) men dom har inte tillräckligt långa bord för dethär gänget, och det andra var Rosso så vi körde med det och bokade bord vid lekhörnan. Barnen for genast och leka och höll sig nöjda där 3,5h!! Alla var dessutom nöjda med maten, men servicen var nog inte den bästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s