Världens sorgligaste syn

Elaisas dagisgrupp ska på utflykt till skogen imorgon och ska därför ha med sig en liten matsäck och sittunderlägg. Inte världens största krav direkt men jag vankar ändå oroligt omkring och sätter upp påminnelselappar överallt för jag inte ska glömma.

Inget är väl en sorgligare syn än en liten 3-åring (dessutom i en lite för liten utedräkt) som är den enda som inte har nåt ätbart med sig och får sitta i den våta mossan för att hennes trötta mor inte kom ihåg att knyckla ner ens en gammal höblä i ryggsäcken.

5 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s