Rump-problem

Det är nåt fel på min bak. Den verkar vara totalt oförmögen att passa i ett par jeans. Hur jag än gör rasar de ner och hänger som ett par långkalsonger. Antingen borde jag börja med hängslen eller skaffa mig en rejäl ghetto booty. Eller finns det kanske andra ideer där ute? FINNS det jeans som hålls på en?

11 responses

  1. Alltså faktiskt, jag har hittat ett par som inte blottar revaskarven varje gång man böjer sig ner. Och som inte påsar i knäna. J.Lindeberg från Aukia här i wazzaa. Stretchiga och mjuka stuprör och lite högre i midjan (eller NORMALA i midjan kanske). Rekommenderar.

  2. ÅÅÅÅH, du har samma god damn problem som jag! Jag trodde jag var den enda!! Det är såååå störande. Bara då jeansen är sprittans nya hålls de kanske en dag helt ok…

  3. Acne har jätte bra jeans om man är smal och har en ”platt” rumpa, lika så vissa av Diesels modeller. Vet själv hur jobbigt det är med jeans fast jag har det motsatta problemet, en rumpa som inte får plats eller bara blir ihoptryckt i jeans 🙂 Lyck till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s