Update

Hej-hej! Jag lever nog fast jag är lite slö med uppdateringar. Det har varit en jobbig höst men nu känns det som att saker och ting börjar se bättre ut! Imorgon ska jag dessutom få återse min kära Anne så vem kan då klaga?

2 responses

  1. Tänker ofta på dig och hoppas du mår bra. Fast vi inte känner varandra så känner jag igen mitt mående i ditt. 🙂 Om du förstår vad jag menar. Kanske sku vara tid att träffas nån gång när ni är tillbaka i Esbo.

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s