Halv åtta hos mig, del 2

Det blev ju inte alls dumt. Ännu bättre skulle det säkerligen bli med lite mer salt i pannacottan…och tanken slog min kära mor att ”vad om man ersatte romen med kallrökt lax?” Not too shabby, I´d say!

Jag önskar att jag också fick vara med i Halv åtta hos mig.

Men nu då jag tänker på detta, alltså, vad om man skulle köra en bloggbekantversion av detta? Vill nån vara med? Jag tänker huvudstadsregionen nu under hösten? HUR KUL SKULLE INTE DET VARA?!? Lite min spaghetti, din spaghetti, var är vinet? Nothing too fancy, bara no pressure-kiva. Vem är med?

(Nu måste ju någon svara annars är det ju helt maganolot. Som att be en hel rad med folk att dansa tryckare och alla bara visslar och tittar sig omkring besvärat till svar.)

21 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s