Frisör i Vasa?

Risbusken här hej! Nu är jag tillbaka efter den mest lyckade semestern i mannaminne (mer om den senare) men allt har ju sitt pris och nu är jag i skriande behov av en bra frisör i Vasa som kan få ordning på mitt kråkbo till hår. Det kräver inget underbarn för att klippa den här risbusken men jag är himla kranttu med färgandet så om du känner en hårfärgmagiker som inte sportar kycklinggula blonderingsslingor -tipsa!

16 responses

  1. Jag brukar gå till Milou, inte precis billigaste stället men jag är alltid nöjd efteråt! Alla brudarna där verkar vara riktigt duktiga 🙂

  2. Sentomsider men jag MÅSTE bara rekomendera LInda vid Stylebar i RewellCenter!Otroligt duktig och tett rimligt pris!
    Heidi E nuförtiden S 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s