Packa mammas kappsäck

Håller på och samlar ihop lite grejer till vår inkommande Turkiet-resa. Unos kläder är ju superenkla, en bebbes shorts är så små att typ en myra kunde bära hans packning men vilka tält jag själv ska lyckas klämma mig i är en annan sak. Min plan är dock att ta med enorma tygstycken att svepa in mig i och inte kolla så mycket i spegeln utan ta vara på ögonblicket och gilla läget, stretchmarks and all. Det går säkert riktigt bra med en kanna sangria eller två under kåpan.

12 responses

 1. Jag har lite på känn att vi kanske borde ta en träff nåt tag efter er resa, lite avautu om viktgrejs o dyl…? 😉
  Meanwhile är jag nog sjukt avis på er resa, vi skulle ju också åka nånstans innan Boyncy anländer men ser nog inte ut att bli nåt. Hur kan tiden plötsligt gå så fort?

  • Var glad att den går fort! Och om du inte orkar resa nu kan ni ju fara sen då lillbebben är en liten bebbe. Då ligger de ju bara i vagnen och pruppar. Och visst ska vi ha träffis! Jag ska dricka öl och sössööttää och du ska smutta på äppelsaft. Jeee! Nämen på riktigt, gärna!

   • Jo är nog helt nöjd att det går fort, hur kunde första halvan gå så himmelens långsamt?
    Men joo, träffis i nån Espoon paikallinen, hahaa! Låter bäst!

 2. Härlig plan, är så avis! Njuuuuut o sippra på allt alkoholmässigt & förbjudet du bara kan, för min del också. Ta med en massa ”halattin” o maxiklänningar o månne du inte hittar där också? Don´t worry, just chill!

 3. jaa trevlig resa!! det bästa är ju att man är snygg i håret så kolla bara i en ansikts spegel när du går ut och sedan njuter ni av hela semestern och ät och drick allt som bjuds!!
  Tina

 4. Hoppas inte cidern är slut där som i Usa, när vi äntligen hittade ett ställe som borde haft, med tanke på en ur ditt resesällskap;)

 5. Med några olika färgs lakan kommer du väl ganska långt. Nä, skojar bara!
  Vi har precis varit i Spanien och visst kändes det lite nejnej att klä på sej bikinin efter att ha fått barn för 3 månaders sen. men några drinkar senare kändes allt ack så bra igen 😉

  • Jag kör lite med samma metod tror jag. Dessutom reser jag med min egen mamma och pappa och de kan ju liksom inte välja bort mig i obehag heller. Praktiskt eller hur? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s