1 rum och kök

Har gjort en ny bekantskap här i Vasa: 1r+kök: café släsch restaurang med världens godaste av allt. Dog nästan av fröjd då jag åt där igår. Och dagen före det. Frukost, lunch, dinner, allt är ljuvligt. Jag skulle vilja bo där på riktigt.

11 responses

  1. Jaa ha hört att det ska vara bra ! Det är en bekant till mig som driver det, skulle så gärna testa det, men är ju inte allt för ofta dit upp numera
    Tina

  2. Toppen ställe, men minus att det inte finns hiss. Lite svårt med barnvagnar eller rullstolar att ta sig upp. Eller missade jag att det fanns hiss???

  3. Toppen ställe och det lönar sig att komma fån när och fjärran 🙂 MEN, det finns visst ingen hiss? Med tanke på barnvagnar eller rullstolar alltså. Isf är det enda minuset…fast ganska stort minus för en småbarnsförälder 🙂

  4. Lunchar där lite nu och då, kanske en gång i veckan? Ääälskar maten. Ordentliga portioner. Härligt bröd. Snälla mänskor bakom kassan. Veri guud?

    Så förbered dig – nån vacker dag sitter du där och njuter och så kommer nån mittiallt takavasemmalta och ylar fram; ”Asså heeej, du e ju Hannah!!”

    Och så hoppas den där ‘nån’ att hon inte låter helt som en idiot. Bara nästan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s