Den moderna Askungen

Man kunde tro att jag och min utväxt mest går omkring och dallar (vilket visserligen inte är speciellt långt ifrån sanningen) men ibland gör vi även andra grejer, som går på restaurang med god vän.

Åt bl.a. annat en oxcarpaccio – helt enkelt av den orsaken att alla stockholmska bloggare verkar leva på detta. Skulle helst ha önskat att den var hemsk så jag kunde önska livet ur alla framgångsrika 08-ors (som är födda typ igår) smaklökar men dessvärre var den riktigt god. Huvudrätter var ännu tjusigare (någo pilgrimsmusslorochbasilika-blablabla) men då var jag redan så gripen av vinet och samtalet att jag glömde plåta.

Kvällen avslutade jag med att tråka ett gäng med ryssmöbler åt några dudes från Kokkola – men det är annan historia.

8 responses

  1. Fantastisk afton:) Instämmer med inlägget ovan: vacker kvinna…och där till kan konstateras: underbar vän<3

  2. Vad roligt att höra att du blev så gripen av vinet och samtalet att du glömde plåta. Vin (eller kanske jag skulle ta öl)och samtal är huvudingredienserna i en lyckad kväll. Man blir ju riktigt inspirerad;)

  3. Veldig morsomt! Var i byen sist helg, og spiste bl.a. ren-carpaccio. Var godt, men så mye merkverdig oppå så det smakte ikke noe ren. Mine venner skulle på død og liv spise for over 1000 kr, hver. Det var det ikke verdt, men hyggelig selskap…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s