En sockerbagare här bor i staden

Sitter och väntar på att tårtbotten nr.2 ska bli klar eftersom nr.1 inte riktigt blev så att man täcks bjuda den åt folk om man vill att de ska ha tänderna kvar även efter dopkaffet på söndag.

Trots att det finns helt sjukligt fina kakor att beställa nuförtiden föredrar jag ändå att laga mina bakverk själv. Jag inte är någon supervan bakare men jag tycker jag det är roligt och dessutom är det nu inte hela världen fast allt ser lite heimlaga ut. Det är gjort med kärlek och en glad amatörs fiilis och det får synas tycker jag. No big deal.

9 responses

  1. Jag vill se bilder sen! Både på kakorna och festfolket! Jee, Lillebror får äntligen ett helt eget namn 🙂

  2. Tummen upp för att du lagar själv! Det är mycket tuffare med heimlaga på bordet än superfina, beställda konstverk!

    • Ja, hur fina de än är så är jag själv ett fan av heimlaga i dylika sammanhang. Men det är nog bara för att jag själv tycker att det är skoj att baka, den som hatar det gör säkert klokare i att beställa ty det är ju nog lite krångligt.

  3. Själv äter jag mycket hellre hemlagat. Det smakar ofta mer och vanligtvis innehåller det inte riktigt lika många E-ämnen som butiksköpt. Sen är konditoribak en annan sak förstås, men det klår ändå inte den hembakade smaken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s