Om lillebrors namn

Vi ska ju ha dop på söndag och det ser ganska bra ut vad gäller den obefintliga konkurrensen för hans tilltänkta namn. Har åtminstone inte själv sett bokstäver formas i just den ordningen på födelseannonserna i tidningarna den senaste tiden så det finns en möjlighet att vi ska hinna först.

Hoppas såklart också att inte alla ska spy och dö av avsky då de hör vad han ska heta. Har givetvis försökt att inte medvetet sända honom rakt in i ett liv av mobbning men å andra sidan trodde jag detsamma om Elaisa och hon hann minsann inte bli särskilt gammal innan hennes kära kusiner började kalla henne Elaisa-bajsa. Något jag nog tog skräppgrepp på tvärt. Hur söta de små liven än är kommer ingen undan med medvetna elakheter i det här huset. (Eller det skulle kanske vara jag då, muahaha.)

4 responses

  1. Man ska int låta the bullies set the rules, så om namnet känns bra för er så är det säkert ett toppen namn! Och jag lyfter alltid på hatten åt folk som har energi och hjärnceller att fundera ut ”nya”, personliga namn, kan bekänna att jag själv glatt stjäl namn från tidningarnas födelseannonser 😉

    • Så länge man hittar ett man gillar är det väl ingen skillnad. Elaisa kom jag på då jag såg en skådespelerska på Conan O´Brien som hette Eliza, tyckte det klingade så vackert så jag gjorde bara en förfinskning av stavningen för att undvika ”Elitsa”. Alla sätt är bra utom de dåliga. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s