Bra service på banken

Var idag till banken för att skriva under några papper. Det hela drog dock ut på tiden då det skulle printas och faxas och grejas med en massa olika kontor hit och dit. Om jag inte hade haft all tid i världen skulle jag kanske ha kännt mig lite irriterad men eftersom ett ensamheten i ett svalt bankkontor känns som lyx i jämförelsen med att svettas hemma med två sjuka barn var det sannerligen ingen big deal. Ändå blev det ännu bättre då allt var klart och jag skulle gå och banktanten gav mig ett presentkort på kaffe och bulla till ett närliggande café ”för att jag hamnade vänta så länge”.

4 responses

  1. Kommer ihåg när jag var hemma med första ungen och hade en tandläkartid inbokad. Det var första gången jag var iväg hemifrån ensam – oh the pleasure. Gör rot fyllning, dra ut tänderna, gör vad fan ni vill med mej… Det var ett rent nöje att sitta där i tandläkar stolen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s