Bakflyt

Känner att världsaltet är på min sida idag ty då jag skulle spontansvänga ihop en kaka gick allt som smort, eller kanske vi ska säga smord form, muahaha.

Eftersom jag inte är någon van spontanbakare är jag alltid beroende av recept och idag bara öppnade sig kokoboken på ett vars SAMTLIGA INGREDIENSER råkade finnas hemma! Jag menar hur stor är sannolikheten att man RÅKAR ha ens alla basbakningsgrejs hemma, typ margarin? För att inte tala om kvark? Choklad? (Brukar ätas upp tvärt.) Hasselnötter? Alltså FÄRDIGT SMULADE HASSEL-F**KING-NÖTTER?!?

Om sanningen ska fram så måste jag erkänna att det inte är mitt eget kök som stått för detta mirakel utan min mammas. Den generationens mammor brukar ha sådant hemma. Undrar när jag själv ska bli en mamma som har choklad och färdigt smulade hasselnötter hemma bara till om ifall?

Nåväl, livet är hur som helst lätt en stund som denna. Nu är det bara att vänta på att den ska bli klar. Risken att den ska vara ogod (då något inte är supergott men ätbart) är inte alltför överhängande för man kan ju typ äta en bunt med A4:or om de bara är inkletade i smör, choklad och färdigt smulade hasselnötter så jag antar att risken snarare är stor att Norrena blir en kaka tyngre idag.

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s